Fucking fabulous

En kommentar

Vad är livet egentligen? Finns det något rätt eller fel sätt att leva det på? Betraktas man som en förlorare i andras ögon om det inte hunnits med tre jorden runt resor, backpacka i Asien eller arbeta som au pair i exempelvis Nya Zeeland? Hamnar man automatiskt i inkorgens utkast om man inte har en extraordinär världsvana och upplevt allt från saltöknen i Bolivia till de blomstrande körsbärsträden i Japan? Är det okej eller mer tabu att tacka ja till en fastanställning idag istället för att surfa runt i ovisshet på timmar?

Varför skriver jag följande? Kanske för att jag låter mig själv bli provocerad av sociala medier och samtidigt nedstämd över att såpass många siktar mot det "perfekta" livet utåt. Ett liv du egentligen inte lever. En romantiserad version av något du fiktivt skapat för att få andra att anse dig som mer intressant. Varför är det så viktigt att försöka upprätthålla en påklistrad fasad? Det alstrar snedvridna normer, framförallt hos unga som formas och är väldigt påverkbara.

Vad jag vill förmedla med det här är att det spelar ingen roll vad du gör, du är fucking fabulous oavsett! Låt ingen annan än du själv sätta dina egna ideal i livet. Keep on rocking the free world! 
 
1 PuderLuder:

skriven

Fantastiskt, jag behövde läsa detta lite extra just idag!