Vad jag vill läsa

Kommentera
 

Här är ett kollage över ett knippe bilder (alla är knäppta av mig) som skall försöka symbolisera de ämnen jag tycker utgör en bra och intressant blogg. För att jag skall fastna och vilja klicka mig tillbaka in så är det för mig viktigt att bloggen främst har en personlighet som genomsyras i texterna. Gärna utlämnande ärligt (på en nivå där man är bekväm), rakryggad och karismatisk. Jag föredrar något mångsidigt istället för att endast läsa om konstant samma sak, det blir så nött och enformigt att ruta in sig på ett ämne. Bilda istället en skön mix av det du känner passion till, läsaren känner enkelt av om du brinner för det du skriver om och det genererar i sin tur att man skapar ett intresse hos besökaren.

Det jag vill läsa om kommer även min blogg vara uppbyggt på och det är exempelvis följande:

- Blottande texter.
Jag älskar när man får lov att komma in under skinnet hos bloggare en aning, på det viset känns det som man kommer personen närmare och att man som läsare ges en form av tillit.

- Mat.
Jag vet att det råder tusentals delade meningar kring huruvida det är okej eller inte att publicera matrelaterade uppdateringar i sociala medier. Vilken tur att smaken är som baken, det vill säga delad. Personligen så tycker jag att det ger mig väldigt mycket inspiration och det är minst lika tillfredsställande att fotografera en snygg rätt som att äta den.  

- Selfies.
En blogg skulle inte överleva utan bilder på en själv, vem vill inte veta hur den vars blogg man läser ser ut?

- Vänner, fritid, hobbys.
En extremt bred kategori där bland annat allt från vardagsbekymmer till sena dekadensnätter till hångel till restaurangbesök till den senaste skivan du lyssnade på räknas in. Allt vad som kan tänkas tillhöra det facket.

- Bra och snygga bilder.
Det är A och O enligt mig. Jag tänker mig alltid att en blogg är som vilken tidning som helst och skulle du till exempel ens överväga att köpa ett magasin enbart innehållande mobilbilder? Nja, tänkte väl inte det. Lägg ner lite extra krut på schyssta pix så kommer din sida att automatiskt få sig ett lyft och se mer välkomnande ut för andra.