54 kvadrat och framtida man

En kommentar

Hej! Tänk att det redan har passerat över två månader sedan sist du och jag hördes! Under den gångna perioden har det hänt en del, jag har bland annat spenderat en vecka på Rhodos och träffade där en fin grek som jag önskar en dag skall bli min framtida man. Har dock börjat finna mig själv i att vara singel (bortsett från att jag fortfarande delar på 54 kvadrat med mitt ex, eh) och känner mig allmänt redo. Jag har till och med knatat omkring i tankar på att säga upp mig från jobbet, flytta till än okänd destination och starta om nu när jag inte längre är i en relation som håller kvar mig.

Den där dippen jag befann mig i tidigare i höstas tror jag blev som en påföljd av all skit som hände prick samtidigt, varken kropp eller knopp kunde hantera det och valde därför att stänga av sig ett tag. Visst händer det att jag får ångest när det till exempel tjatas på mig om saker jag borde göra men inte tar tag i, men nu är det mer vardaglig ångest och inte alls den paralyserande panikångesten längre. Skönt!
 
1 Amalia:

skriven

Coolt! Du får berätta mer om Thanasis för mig sen när vi ses! :) Låter som att du hade det bra i utlandet :D Hurra! Och även bra på hemmaplan :) Jippi!